OM OSS

OM OSS

Lillehammer Vannbehandling AS ble etablert 1 januar 1999 av Line Høstmælingen som da hadde jobbet ti år med sin far, Torgrim Høstmælingen, i Lillehammer Brønnboring. I 2004 begynte vårt samarbeid med Aqua Expert i Sverige og vi importerer fremdeles en stor del av våre filter derfra. Vår visjon er å rense grunn/brønnvann kjemikaliefritt og tilpasset hver enkelt kundes behov. Derfor jobber vi med en komplett vannanalyse, kjemisk og bakteroilogisk, for å kunne sikre garantert resultat. I juni 2012 omdannet vi til aksjeselskap og Tony Fredriksson ble med på laget.

LINE HØSTMÆLINGEN

Innehaver og daglig leder av Lillehammer Vannbehandling AS. Startet som enkeltmannsforetak i 1999 etter å ha jobbet med sin far, Torgrim, i hans firma Lillehammer Brønnboring i mer enn ti år. Med denne erfaringen ønsket hun å tilby tilpasset kjemikaliefri vannbehandling med kunden i fokus. Frem til 2012 leverte hun en totalpakke med prosjektering, salg, montering og service, etter Tony Fredriksson ble med på laget har hennes arbeidsoppgaver vært salg, prosjektering og administrasjon.

TONY FREDRIKSSON

Kom til oss våren 2012 etter å ha vært salgssjef hos Aqua Expert i Sverige i 5 år. Der han fikk lang erfaring og kompetanse innen vannbehandling. Han er utdannet prosessingeniør og har tidligere jobbet i IT bansjen i mange år. I dag leverer han en totalpakke med prosjektering, salg, montering og service av diverse renseanlegg.